Поддръжка на WordPress сайтове и приложения

Предлагаме техническо обслужване и професионална поддръжка на уеб сайтове, страници и приложения, изградени с помощта на WordPress CMS (система за управление на съдържание Уърдпрес).

Видове услуги, свързани с поддръжката на WordPress:

  1. Създаване, изтриване и редакция на текстово съдържание в сайта;
  2. Допълване, обработване и изтриване на снимки и изображения в сайта;
  3. Инсталация на менюта, разширения, джаджи (уиджети), теми и локализация за WordPress;
  4. Мониторинг на състоянието на сайта – обновяване, отстраняване на технически проблеми и такива, свързани със сигурността (заразяване със зловреден код, дупки в сигурността и бъгове);
  5. Периодична направа и съхранение на резервно копие на сайта;
  6. Вътрешна и външна SEO оптимизация на сайта, за по-добри позиции в търсачките;
  7. Консултации;
  8. Технически и SEO одит за анализиране състоянието на сайта;
  9. Интеграция и поддръжка на социални страници към сайта (в платформи, като Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ и др.)
  10. Реклама в Интернет на WordPress сайт.

Ако имате интерес от поддръжката на WordPress, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 898 677 450.

Запитване за поддръжка на WordPress:


За WordPress CMS:
WordPress е най-използваната система за управление на съдържание, с помощта на която биха могли да се създават професионални уеб сайтове, страници и приложения в Интернет.

Нейните функционални възможности са практически неограничени! Системната архитектура дава възможност, както за създаване на по-обикновени и опростени сайтове и приложения, така и за сравнително бързото и лесно създаване на по-сложни и комплексни решения.

WordPress ThemeWordPress е изключително предпочитана система, както от крайни потребители, без познания в програмирането, така и от професионални програмисти.

Нейната лекота за работа и широка функционалност я правят силно предпочитана в световен мащаб, като до средата на 2018 година, тя е най-използвана система за управление на Интернет съдържание в света, с дял от близо 60% от всички CMS системи.

WordPress e използвана за направата на близо 30% от водещите (най-популярните) сайтове в света.

Системата е написана на езика PHP и използва база данни MySQL, като част от нейните основни функционалности са възможностите за лесен редизайн, SEO оптимизация, създаването на мобилни сайтове, високата производителност и лекота на управление, сигурността, обработката и интеграцията на снимки и видео и др.

Официална страница на WordPress CMS
Официална страница на WordPress CMS на български език