Позициониране на сайт в Интернет

Предлагаме професионална SEO оптимизация за по-добро класиране и позициониране на уеб сайтове и страници в Интернет търсачките – Гугъл, Бинг, Яндекс и други.

Видове услуги, свързани със SEO оптимизацията:

 1. Вътрешна SEO оптимизация: SEO одит на вътрешната състояние на сайта; оптимизация на вътрешните SEO елементи: заглавия, изображения, мета описания и др.; оптимизация на структурата с връзка в сайта; допълване и развитие на съдържанието на сайта; оптимизация на скоростта на сайта;
 2. Външна SEO оптимизация: одит на състоянието на връзките към сайта; изграждане на качествени връзки към сайта; изграждане на социални страници и акаунти към сайта;
 3. Мониторинг на състоянието на оптимизацията;
 4. Консултации;
 5. Доклад за извършената работа и постигнатите резултати;

Ако имате интерес от SEO оптимизация, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 898 677 450.

Запитване за SEO оптимизация на уеб сайт:


SEO оптимизация:

SEO оптимизацияSEO оптимизацията помага на даден сайт да се класира и позиционира на по-предна позиция при търсене по определена ключова дума или израз в Интернет търсачките, което увеличава неговите посетители при т.н. органично търсене.

Интернет търсачките позиционират сайтовете добавени в тях с помощта на алгоритми, които използват вътрешни и външни фактори за класиране с които се оценява неговото качество и популярност в глобалната мрежа.

Алгоритмите за класиране, позволяват на потребителите да получат максимално свързан (релевантен) резултат на това, което търсят с помощта на ключова дума или израз.

Процесът на SEO оптимизация се разделя на две части:

 • Вътрешна SEO оптимизация: протича на няколко етапа.
  – процес на първоначален анализ състоянието на сайта от гледна точка на неговото оптимизиране (т.н. SEO одит), както и анализ на конкурентните сайтове в неговите пазарни ниши с които се конкурира на определена ключова дума или израз.
  – правилно структуриране на връзките в сайта, което е специфично при всеки вид сайт по начин по който да отговарят на съвременните стандарти за SEO оптимизация;
  – попълване, добавяне и оптимизиране на най-важните вътрешни SEO елементи в сайта;
  – оптимизиране на скоростта с която сайта се отваря, като един от основните фактори, през последните години, водени от желанието на търсещите машини да направят Интернет средата максимално достъпна, бърза и надеждна за по-добро потребителско изживяване.
  – изчистване на грешки в кода с възможно най-високо ниво на негово валидиране и изчистване на счупените връзки в сайта, което дава индикации на търсачките, че сайтът ще се отваря максимално добре на всеки вид Интернет браузер.
  – допълване с уникално и полезно съдържание в тематиката, която таргетираме, което придава на сайта стойност, която се оценява изключително положително от търсещите машини;
  – създаване на XML карта на сайта в която описваме всички страници / връзки в сайта с което помагаме на търсещите машини да го обходят по-бързо и съответно по-бързо да добавят (индексират) страниците на техните сървъри.
 • Външна SEO оптимизация:
  – процес на външно оптимизиране, което включва техники за популяризиране на даден уеб сайт с помощта на изграждане на обратни външни връзки водещи към сайта, като се използват само качествени източници с висока репутация, което дава знак на търсачките, че сайтът е ценен и заслужава да бъде оценен по-високо от тях;
  – изграждане на социални страници и акаунти към сайта с което да повишим неговата популярност и да развием мрежа от последователи, което да даде ясен сигнал на търсачките за неговото високо качество;

Изграждането на качествено съдържание, правилно поставените SEO елементи, непрекъснатото развиване и допълване с уникална информация на даден сайт в допълнение към връзките от качествени източници са главните технологии, които стоят зад успеха на SEO оптимизацията и по-доброто позициониране в Интернет.

Линк билдинг
Копирайтинг