SEO оптимизация

Популяризиране на сайт

Предлагаме SEO оптимизация, чрез техники за по-добро представяне и класиране на сайт в Интернет среда и най-големите търсачки – Гугъл, Бинг, Яндекс и други.

SEO оптимизацията помага на даден сайт да се класира на по-предна позиция при търсене по ключова дума или израз в Интернет търсачките, което увеличава неговите реални посетители и респективно потенциалните клиенти.

Всяка търсачка има алгоритъм за класиране на уеб сайтовете, който взима предвид, както определени вътрешни елементи в сайта, така и някои външни фактори и индикатори с които се определя неговата популярност сред потребителите в Интернет, което в повечето случаи означава и неговата полезност.

Алгоритмите позволяват на потребителите да получат максимално свързан (релевантен) резултат на това което търсят с помощта на ключова дума или израз.

Ние използваме само доказани / утвърдени SEO техники за популяризация на даден сайт, с което не рискуваме неговите текущи позиции и репутация в Интернет средата.

Процесът на SEO оптимизация се разделя на две част:

  • Вътрешна SEO оптимизация: протича на няколко етапа.
   – процес на първоначален анализ състоянието на сайта от гледна точка на неговото оптимизиране (т.н. SEO одит), както и анализ на конкурентните сайтове в неговите пазарни ниши с които се конкурира на определна ключова дума или израз.- правилно структуриране на връзките в сайта, което е специфично при всеки вид сайт по начин по който да отговарят на съвременните стандарти за SEO оптимизация- попълване / добавяне на най-важните вътрешни SEO елементи в сайта
   – оптимизиране на скоростта с която сайта се отваря, като един от основните фактори, през последните години, водени от желанието на търсещите машини да направят Интернет средата максимално достъпна, бърза и надеждна за най-позитивно потребителско преживяване.
   – изчистване на грешки в кода с възможно най-високо ниво на неговото валидиране и изчистване на счупените връзки в сайта, което дава индикации на търсачките, че сайтът ще се отваря максимално добре на всеки вид Интернет браузер и ще носи на потребителите по-добра услуга.
   – допълваме уникално и полезно съдържание в тематиката, която таргетираме, което придава на сайта стойност, която се оценява изключително положително от търсещите машини.
   – създаваме XML карта на сайта в която описваме всички страници / връзки в сайта с което помагаме на търсщите машини да го обходят по-бързо и съответно по-бързо да добавят (индексират) страниците на техните сървъри.
 • Външна SEO оптимизация:
  – процес на външно оптимизиране, което включва техники за популяризиране на даден уеб сайт с помощта на релевантни външни връзки водещи към сайта, като използваме само качествени източници с висока репутация, което дава знак на търсачките, че сайта е ценен и заслужава да бъде оценен по-високо от тях.
  Важно е да се отбележи, че връзките трябва да бъдат само от доказано позитивни източници (каталози, сайтовте за обяви, социални мрежи), защото връзките от зловредни сайтове (хакнати сайтове, SPAM сайтове и др.) биха могли да навредят на неговите позиции.