Линк билдинг – изграждане на обратни връзки

Предлагаме професионално изграждане на качествени обратни връзки към сайтове – техника за популяризиране, която ще подобри тяхното класиране и позиции в Гугъл.

Видове услуги, свързани с линк билдинга (link building):

  1. Изграждане на връзки от директории;
  2. Изграждане на връзки от сайтове за обяви;
  3. Изграждане на връзки от социалните медии;
  4. Анализ на моментното състояние;
  5. Анализ на конкурентните сайтове;
  6. Отчет за извършената работа.

Ако имате интерес от линк билдинг, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 898 677 450.

Запитване за линк билдинг:


Какво е линк билдинг (link building):
В света на SEO оптимизацията, линк билдингът представлява изграждане на качествени обратни връзки към даден сайт и страница, целящо да увеличи неговата репутация и класиране в търсачките.

Линк билдингТой се е доказал, като успешен маркетингов похват за повишаване на вниманието към даден бранд.

Изграждането на качествени обратни връзки (беклинкове) е от съществена важност в Интернет и помага на търсачките да определят, оценят и класират качествените сайтове на по-предна позиция от тези с по-ниско качество.

В исторически аспект, линк билдингът е бил използван много често в опит на манипулиране на търсещите машини. Това провокира все повече тяхното подобряване и усъвършенстване в това да преценяват правилно, доколко реални (натурални) са връзките към даден сайт и страница.

По този начин, потребителите получават с годините все по-добри и релевантни резултати при търсенето на определени ключови думи и изрази.

От друга страна, сайтовете, които злоупотребяват и се опитват да манипулират търсещите машини с помощта на тази маркетингова тактика, поемат сериозен риск от наказание, което варира от временно понижаване на позициите на някоя страница, до цялостно изключване на всички страница от индекса с резултати.

Добър пример в това отношение е излезлия през 2012 година наказателен ъпдейт на алгоритъма на Гугъл, свързан с линк билдинга, наречен Penguin (Пингвин), който наказа сериозно количество от сайтовете, които спекулираха с техниките за изграждане на връзки.