Изработка на професионален сайт

Предлагаме изработка на професионални сайтове, съобразени с авангардните тенденции за уеб дизайн и технологии, доставящи естетично усещане и практична функционалност.

Видове услуги, свързани с изработката на уеб сайт:

 1. Съдействие при избор на името на домейн и хостинг план;
 2. Изработване на проект за дизайн на сайт;
 3. Изграждане на динамичен уеб сайт с потребителски панел за управление на съдържанието;
 4. Изграждане на статичен уеб сайт;
 5. Поддръжка и мониторинг на състоянието на сайт;
 6. Външна и вътрешна SEO оптимизация;
 7. Реклама на уеб сайт в Интернет;
 8. Консултации;
 9. Доклад за извършената работа и постигнатите резултати;

Ако имате интерес от изработката на сайт, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 898 677 450.

Запитване за изработка на сайт:


Изграждане на уеб сайт:
Изработка на сайтПри изработката на динамични уеб сайтове, използваме системи за управление на съдържанието, които улесняват работата в сайта, както за професионалисти, така и за крайни потребители.

Сайтовете, които създаваме се стараем да бъдат с красив и впечатляващ дизайн, но и да бъдат функционални и обърнати към максимална практичност и ефективност, насочени към отличното потребителско изживяване.

Всеки уеб сайт е съвкупност от технологии, чието успешно интегриране идва до голяма степен с опита на хората, които го изграждат и разработват. Нашият опит се базира на повече от 20 години в Интернет разработването на уеб сайтове и приложения, от най-обикновени статични HTML сайтове, до сложни, комплексни корпоративни проекти със структура от хиляди страници и различна по сложност интегрирана функционалност.

Използвани технологии

 • JavaScript
 • PHP
 • CMS
 • HTML5
 • SSL
 • Apache
 • Google Analytics

Изработените от нас сайтове, имат абсолютна мобилна съвместимост, отговаряйки на съвременните технологични тенденции за максимална потребителска достъпност.

Успехът на всеки уеб проект, не зависи само от това да има изграден добър, като дизайн и функционалност сайт, но и от неговото постоянно развитие – допълване с ценно за потребителите съдържание и неговото популяризиране в Интернет.

Изработка на WordPress сайт