Поддръжка на Twitter страници / профили

Предлагаме професионална поддръжка, техническо обслужване и популяризиране на страници / профили, изградени в една от най-големите и популярни онлайн социални мрежи Twitter / Туитър.

Видове услуги, свързани с поддръжката на Twitter:

  1. Професионален дизайн и редизайн на страницата / профила;
  2. Създаване и редакция на текстово съдържание в Twitter (т.н. туитове);
  3. Популяризиране на акаунта;
  4. Допълване и обработване на снимки и изображения в профила;
  5. Поддържане на обратна връзка с последователите на страницата: отговори на запитвания и коментари;
  6. Мониторинг за състоянието на Twitter акаунта;
  7. Консултации;
  8. Доклад за извършената работа и постигнатите резултати;
  9. Реклама в Twitter.

Ако имате интерес от поддръжката на Twitter, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 898 677 450.

Запитване за поддръжка на Twitter:


За Twitter:
Twitter е една от най-популярните и използвани онлайн социални медии, с помощта на която, потребителите имат възможност да комуникират помежду си посредством кратките текстови съобщения, познати, като туитове.

До 2017 година, потребителите в социалната мрежа имаха лимит от 140 символа на съобщения, като в момента този лимит е удвоен, с изключение за съобщения на японски, китайски и корейски език. Функционалните възможности на Twitter са значителни, като намирането на последователи е сравнително по-лесно в сравнение с някои други социални мрежи.

Поддръжка на TwitterС помощта на Туитър, бихте могли да получавате туитове, посредством SMS съобщения към вашия мобилен номер, както и да споделяте живо видео с помощта на нейната видео стрийминг услуга.

Рекламата в Twitter, дава възможност, както да промотирате, предизвиквате по-голяма ангажираност, харесване и коментари за вашите туитове, така и да популяризирате вашия уеб сайт, насочвайки реален интерес към него.

Към средата на 2018-та година, Twitter e 12-ия най-популярен сайт в света с повече от 330 милиона потребители, като мрежата набира все по-голяма популярност и в България, като по данни на Alexa, Туитър се нарежда на 39-то място.

Официална страница на Twitter

Официална страница на Twitter на български език