Поддръжка на Facebook страници и приложения

Предлагаме техническо обслужване, популяризиране и професионална поддръжка на страници, изградени в най-голямата и популярна онлайн социална мрежа Facebook / Фейсбук.

Видове услуги, свързани с поддръжката на Facebook:

  1. Професионален дизайн и редизайн на страницата;
  2. Популяризиране на страницата;
  3. Създаване и редакция на текстово съдържание във Facebook: публикации, постове и друга информация, промотираща вашия бизнес;
  4. Допълване, обработване и редакция на снимки и изображения в сайта;
  5. Поддържане на обратна връзка с вашите клиенти: отговори на запитвания и коментари;
  6. Мониторинг за състоянието на Facebook страницата;
  7. Консултации;
  8. Доклад за извършената работа и постигнатите резултати;
  9. Реклама във Facebook.

Ако имате интерес от поддръжката на Facebook, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 898 677 450.

Запитване за поддръжка на Facebook:


За Facebook:
Facebook е най-популярната и използвана онлайн социална медия, с помощта на която, потребителите имат възможност да комуникират помежду си посредством съобщения, споделяне на информация, текст, видеоклипове, снимки, връзки, игри и други.

Нейните функционални възможности са значителни, като освен потребителски акаунти, всеки потребител би могъл сравнително бързо и лесно да създава фирмени или лични страници, да създава и поддържа социални групи, игри и други.

Поддръжка на Facebook страницаРекламата във Facebook е изключително ефективна и изгодна, с възможност да бъде насочена към потребители с определени интереси, пол, възраст, географско местоположение и други позициониращи фактори.

За да рекламирате в най-голямата социална мрежа не е нужно да имате голям бюджет, което прави рекламата там достъпна за широк брой потребители, които искат да популяризират пост, публикация, видео, група или техния уеб сайт.

Към средата на 2018-та година, Facebook има повече от 2.23 милиарда активни потребители на месечна база, което я прави най-използваната и популярна онлайн социална мрежа в Интернет.

Тя е най-голямата социална мрежа в България с повече от 3.4 милиона активни потребители, както в големите градове, така и в по-малките населени места и 4-ти сайт по популярност и посещаемост сред всички сайтове в страната по данни на Alexa.

Преобладаващият процент от хората у нас и по света, използват Facebook с помощта на мобилни устройства.

Официална страница на Facebook

Официална страница на Facebook на български език