Социални медии

Услуги в социалните медии

Социалните медии са технологична среда за комуникация между хората. Те са най-модерната медийна платформа, навлязла дълбоко в социалния живот в различните държави и общества, като социалните сигнали, идващи от тях се взимат предвид при класиране на резултатите в търсачките и служат за ориентир, доколко популярна е някоя услуга или продукт.

Предлагаме изработване и поддръжка на фирмени страници и профили във всички социални платформи.

Социални медии в които предлагаме услуги:

 1. Facebook (Фейсбук):
  Facebook е най-разпространената социална мрежа в света  и в България. Предлагаме изработването на фирмени страницни, които се обновяват и популяризират периодично.
 2. Google+ (Гугъл+):
  Google+ е една от най-известните социални мрежи, чиято популярност варира в последните години. Предлагаме изработване на фирмени профили, които се обновяват и популяризират.
 3. Twitter (Туитър):
  Twitter е една от най-известните социални мрежи, позволяваща на потребителите си да изпращат и четат текстови съобщения, познати като туитове. Нейната популярност по света и в България нараства с всяка изминала година.
  Предлагаме изработване на фирмени профили, които се обновяват и популяризират поетапно и неагресивно, спазвайки стандартите за натуралност на комуникацията.

Етапи на работа за услуги в социалните мрежи:

 1. Получаване на запитване за услуги в социалните мрежи.
 2. Контакт с клиента и евентуална среща в която се изясняват неговите изисквания към проекта, какви цели преследва и количеството работа, което ще е нужно за успешното му изпълнение.
 3. Изготвяне и изпращане на оферта в която структурирано са описани етапите на изграждане, цената за изработване и необходимите материали.
 4. Процес на работа по възложеното задание за работа в социалните медии.