Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайтове

Предлагаме поддръжка на уеб сайт, от еднократно или периодично консултиране, до ежедневна или абонаментна работата по поддържането на даден Интернет проект..

Успехът на един сайт е съвкупност от много фактори, един от коието е това дали проекта се развива, както, като съдържание, така и технологично да отговаря на съвременните тенденции за авангарден дизайн и използвани технологии.

Нашата работа е напълно съобразена с виждането да направим услугите си максимално ефективни и достъпни за всеки един клиент.

Често срещано явление е това даден уеб сайт да бъде атакуван и / или заразяване със зловреден код, което води до необходимост от максимално адекватна реакция, както за изчистването на сайта, така и в превантивното обновяване на технологии, които се използват в него, което е доказано по-ефективната практика от това да се изчаква и действа едва, когато пораженията са нанесени.

Превантивното обновяване и периодичен преглед на системие, води до снишаване в максимален размер на случаите на заразен и компроментиран сайт.

Ние имаме богат опит в сферата на сигурността в Интернет, което ни прави максимално ефективни в такава ситуация.

Етапи на работа по поддръжката на уеб сайт:

  1. Получаване на запитване за поддръжка на сайт на каналите за комуникация с нас.
  2. Контакт с клиента и евентуална среща в която се изясняват неговите цели, очаквания и изисквания към проекта, както и евентуално изпращане на данни за администрация на сайта, за да погледнем проекта отвътре.
  3. Изготвяне и изпращане на оферта за поддръжка на сайта.
  4. Процес на поддръжка на сайта

Видове работа по поддръжката (еднократна или абонаментна):

  1. Допълване, изтриване, редация на информация.
  2. Вътрешна и външна SEO оптимизация за подобравяне позиците на уеб сайта в Интернет търсачките.
  3. Периодичен или кризисен тест анализ на сигурността и при нужда изчистване на компроментиран сайт.
  4. Обновяване на системата на сайта в цялост или на определени модули в нея.